Cremă de supă de praz
Crema de supă de praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți rozmarin, lapte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de supă de praz, Supă Cremă De Praz, și Cremă de supă de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prazul, bulionul, 1/2 linguriță de rozmarin și usturoiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute. Aruncați bayleaf.
Așezați amestecul de praz într-un blender; procesați până se omogenizează.
Puneți făina în tigaie. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați praz purificat și nucșoară măcinată; se amestecă pentru a se combina. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 5 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 linguriță de rozmarin, unt, sare și coajă de lămâie.