Cremă de supă de Curry de dovleac

Cremă de supă de Curry de dovleac
Crema de supă de Curry de dovleac necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 209 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, jumătate și jumătate, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Supă De Dovleac Curry, Supă De Dovleac Curry Roșu, și Supă de dovleac de nucă de cocos-curry.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă pudra de curry, sarea, coriandrul și ardeiul roșu zdrobit; gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați apă și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 până la 20 de minute pentru a dezvolta arome. Se amestecă dovleacul și jumătate și jumătate; gătiți timp de 5 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Transferați amestecul în robotul de bucătărie sau blender (în loturi, dacă este necesar); capac. Amestecați până la crem.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Serviți cald sau reîncălziți la temperatura dorită.
6
Garnisiți cu păpușă de smântână și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista