Crema de supa de ciuperci ar putea fi doar supa pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 90 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți piper, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați cremă de supă de ciuperci / cremă vegetariană de supă de ciuperci, Balthazars Cremă De Supă De Ciuperci, Fără Cremă, și Cremă de casă de supă de ciuperci + supă mai condensată s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un ibric mare, sotati usturoiul in 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2
Adăugați ceapa, țelina și ardeiul verde; se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ciuperci; se sotează 5 minute. Se amestecă bulionul și se fierbe timp de 20 de minute. Într-o cratiță, topiți untul rămas; se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul ajunge la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se adaugă la amestecul de ciuperci; se amestecă condimentele.