Cremă De Sfeclă Cremoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați sfeclă cremoasă. O porție conține 80 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți sfeclă, smântână, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pecan prăjită baie de sfeclă cu salvie, Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, și Salata cremoasă de sfeclă a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. sfeclă roșie pe o foaie de gătit căptușită cu hârtie de pergament, rotind o dată la jumătate,până la moale, 45 până la 60 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Cojiți sfeclasub apă curentă. Într-un procesor alimentar, combinați sfecla, smântâna,2 lingurițe suc, cardamom, sare șiusturoi; se amestecă până se omogenizează.
Transferîntr-un castron și garnisiți cu gust de zest.
Serviți cu pita, dacă doriți.