Cremă De Păstârnac
Crema de păstârnac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, păstârnac, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt pentru cremă de păstârnac de nucă de cocos, Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, și Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Ungeți ușor zece ramekine de 1/4 cană sau un vas de copt din sticlă de 8 pe 12 inci. Într-o cratiță medie, aburiți păstârnacul până când este foarte fraged, aproximativ 25 de minute.
Transferați păstârnacul într-un robot de bucătărie și piure. Se strecoară piureul printr-o sită grosieră într-un bol mediu.
Bateți ouăle, laptele, smântâna, sarea și piperul. Se strecoară crema printr-o sită fină și se toarnă în ramekins sau în vasul de copt. Puneți ramekinele sau vasul de copt într-o tigaie mare și turnați cu grijă suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor sau ale vasului de copt. Acoperiți tigaia ușor cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute pentru ramekins și 1 oră pentru vasul de copt sau până când cremele sunt doar setate.
Faceți înainte: cremele pot fi refrigerate peste noapte. Reîncălziți în ramekins sau vasul de copt într-un cuptor cu microunde la mare până când se încălzește.