Cremă De Pui-Orez Caserola
Cremă de pui-orez caserola este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pimiento, piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Caserola cremoasă de pui și orez, Caserola cremoasă de pui și orez, și Caserola De Orez Cu Ciuperci Cremoase De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Combinați orezul și următoarele 10 ingrediente; lingură într-un vas de copt superficial de 3 litri. Sus cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule în jurul marginilor.
Notă: caserola poate fi înghețată până la 1 lună. Decongelați la frigider 24 de ore; lăsați să stea la temperatura camerei înainte de coacere.