Cremă De Porumb Proaspătă
Această rețetă face 6 porții cu 148 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă 86 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cremele proaspete de porumb ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Recoltați Cremă De Porumb, Cremă de porumb aburită cu Crab, și Creme individuale de porumb cu crustă de slănină-cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți 2 căni de porumb și lapte la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti 20 de minute si raciti.
Se toarnă amestecul de porumb într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron mare. Aruncați solidele.
Adăugați sare, piper și ouă în amestecul de porumb; se amestecă bine cu un tel.
Împărțiți 1 cană de porumb rămasă uniform între 6 (6 uncii) ramekins acoperite generos cu spray de gătit și acoperiți fiecare cu 1/3 cană amestec de porumb.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când ramekinul este atins.
Scoateți ramekinele din tigaie și răciți-le timp de 5 minute pe un suport de sârmă. Inversați cremele.
Garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.