Cremă De Porumb Brulee
Reteta crema de porumb Brulee este gata în aproximativ 1 oră și 7 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 562 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de lapte, zahăr granulat, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Cremă De Porumb Dulce Brulee, și Homar Cremă De Porumb Brulee.
Instrucțiuni
Scoateți coaja din urechile de porumb și tăiați sâmburii. Într-o tigaie se lipeasca sote topi untul și sote boabele de porumb până când se fierbe și au câteva pete maro pe ele.
Într-o cratiță medie, încălziți smântâna, laptele și jumătate din
Sâmburele de porumb sotat la foc mediu, amestecând ocazional, doar până când ajunge la fierbere. Opriți imediat focul și lăsați-l deoparte pentru a infuza cel puțin 15 minute. Puree amestecul cu un blender de mână până la neted.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu zahărul granulat.
Amestecând constant, turnați treptat amestecul de cremă fierbinte. Se strecoară amestecul într-un ulcior.
Presărați boabele de porumb rămase în 8 (6 până la 8 uncii) ramekins rezistente la cuptor.
Se toarnă amestecul de cremă / porumb în boluri și se aranjează într-o baie cu apă fierbinte.
Coaceți la 300 de grade F, în centrul cuptorului până aproape setat, dar încă puțin moale în centru, 30 până la 40 de minute. Crema ar trebui să "tremure" puțin atunci când scuturați tigaia; se va întări mai mult pe măsură ce se răcește.
Scoateți din Baia de apă și lăsați să se răcească 15 minute. Acoperiți bine fiecare bol cu folie de plastic, asigurându-vă că plasticul nu atinge suprafața cremei. Refrigerați cel puțin 2 ore. (Sau la frigider până când este gata de servit, până la 24 de ore.)
Preîncălziți un pui de carne la foarte cald (sau aprindeți lanterna de bucătărie). Descoperiți cremele răcite.
Se toarnă cât mai mult zahăr se va potrivi pe partea superioară a uneia dintre cremă.
Se toarnă excesul de zahăr pe următoarea cremă. Repetați până când toate cremele sunt acoperite. Aruncați orice zahăr rămas.
Așezați bolurile pe o foaie de copt sau într-o tigaie și fierbeți până când zahărul este topit și bine rumenit, 1 până la 2 minute. Sau rumeniti-le cu un blowtorch.
Se lasă să se răcească cu 1 minut înainte de servire.