Cremă De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cremă. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.28 pe portie. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul grosier, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă De Porumb Brioșe De Porumb, Cremă De Porumb, și Cremă de porumb.
Instrucțiuni
1 într-o cratiță mare, topiți 1 lingură de unt la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și gătiți 2 până la 3 minute până când devine translucidă.2 în timp ce ceapa se gătește, scoateți boabele din porumb. Așezați un știulet de porumb vertical peste o tigaie mare, superficială (ca o tigaie de prăjire). Folosind un cuțit ascuțit, folosiți lovituri lungi și în jos ale cuțitului pentru a îndepărta miezurile de pe știulet. Folosiți marginea unei linguri pentru a răzui părțile laterale ale știuletului pentru a îndepărta orice pulpă rămasă.3
Adăugați porumbul în ceapă și unt în cratiță.
Adăugați 2/3 o cană de apă și restul de 1 lingură de unt. Aduceți la foc mic, reduceți căldura și acoperiți. Gatiti 10-15 minute pana cand porumbul este fraged.4
Adăugați zahărul, nucșoara și smântâna în porumb. Gatiti, neacoperit, timp de 5-6 minute, amestecand ocazional.
Se adaugă sare și piper după gust.