Cremă De Patiserie Cu Ciocolată Albă

Cremă De Patiserie Cu Ciocolată Albă
Crema de patiserie cu ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 167 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Eclairs cu cremă de patiserie cu ciocolată albă caramelizată, Ciocolată Albă Produse De Patiserie Cu Afine Și Pere, și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Bateți amidonul de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Într-o cratiță din oțel inoxidabil, aduceți laptele și fasolea de vanilie la fiert, scoateți-o de pe foc și îndepărtați fasolea de vanilie. Se amestecă o cantitate mică de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou. Întoarceți laptele la căldură și în timp ce amestecați constant cu o lingură de lemn, adăugați încet amestecul de ouă în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Amestecul se va îngroșa.
5
Se lasă să fiarbă, se ia de pe foc și se amestecă untul. Puneți amestecul printr-o sită într-un castron și acoperiți cu folie de plastic (acest lucru împiedică amestecul să formeze o piele deasupra). Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se amestecă ciocolata albă topită, se acoperă și se dă la frigider până se pregătește să asambleze plăcinta. Această cremă de patiserie este folosită în plăcinta elegantă cu cremă de banane cu ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
(carton Bloc)(carton Bloc)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista