Cremă De Patiserie Cu Ciocolată Albă
Crema de patiserie cu ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 167 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Eclairs cu cremă de patiserie cu ciocolată albă caramelizată, Ciocolată Albă Produse De Patiserie Cu Afine Și Pere, și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben pal.
Bateți amidonul de porumb. Pune deoparte.
Într-o cratiță din oțel inoxidabil, aduceți laptele și fasolea de vanilie la fiert, scoateți-o de pe foc și îndepărtați fasolea de vanilie. Se amestecă o cantitate mică de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou. Întoarceți laptele la căldură și în timp ce amestecați constant cu o lingură de lemn, adăugați încet amestecul de ouă în lapte.
Se lasă să fiarbă, se ia de pe foc și se amestecă untul. Puneți amestecul printr-o sită într-un castron și acoperiți cu folie de plastic (acest lucru împiedică amestecul să formeze o piele deasupra). Se răcește ușor.
Se amestecă ciocolata albă topită, se acoperă și se dă la frigider până se pregătește să asambleze plăcinta. Această cremă de patiserie este folosită în plăcinta elegantă cu cremă de banane cu ciocolată albă.