Cremă De Patiserie Cu Ciocolată Albă

Cremă De Patiserie Cu Ciocolată Albă
Crema de patiserie cu ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 167 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Eclairs cu cremă de patiserie cu ciocolată albă caramelizată, Ciocolată Albă Produse De Patiserie Cu Afine Și Pere, și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Bateți amidonul de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-o cratiță din oțel inoxidabil, aduceți laptele și fasolea de vanilie la fiert, scoateți-o de pe foc și îndepărtați fasolea de vanilie. Se amestecă o cantitate mică de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou. Întoarceți laptele la căldură și în timp ce amestecați constant cu o lingură de lemn, adăugați încet amestecul de ouă în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Amestecul se va îngroșa.
5
Se lasă să fiarbă, se ia de pe foc și se amestecă untul. Puneți amestecul printr-o sită într-un castron și acoperiți cu folie de plastic (acest lucru împiedică amestecul să formeze o piele deasupra). Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Se amestecă ciocolata albă topită, se acoperă și se dă la frigider până se pregătește să asambleze plăcinta. Această cremă de patiserie este folosită în plăcinta elegantă cu cremă de banane cu ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista