Cremă De Patiserie Cu Ciocolată

Crema de patiserie cu ciocolată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 2128 calorii, 34G de proteine, și 110g de grăsime pe porție. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 101 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gălbenușuri de ou, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Cremă De Patiserie Cu Ciocolată, și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umeziți suprafața unei tăvi de foi și tapetați fundul și părțile laterale cu folie de plastic. Păstrați rola de folie de plastic la îndemână și lăsați-o deoparte. Topiți ciocolata și țineți-o caldă într-un castron așezat peste puțină apă fierbinte.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați amidonul și jumătate din zahăr și bateți împreună până se încorporează.
Adăugați ouăle și gălbenușurile și bateți timp de 2 minute fără oprire. Pune deoparte. Într-o cratiță medie, combinați jumătate din zahăr, lapte, sare și amestecați. Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic. Temperați amestecul de ouă cu laptele fierbinte puțin câte puțin, amestecând bine între adaosuri.
Se toarnă lichidul înapoi în oală și se bate la foc mic.
Continuați să bateți pe măsură ce amestecul se îngroașă.
Bateți prin bulgări până când crema de patiserie devine netedă. Când începe să baloneze, bateți încă două minute, apoi scoateți-l de pe foc.
Se amestecă untul și extractul de vanilie până se topesc și se încorporează complet. Cu o spatulă mare de cauciuc, amestecați ciocolata caldă și topită până când este complet amestecată. Răsturnați crema de patiserie pe foaia pregătită și apăsați un alt strat de plastic peste suprafață. Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Se transferă la frigider pentru a se răci cel puțin două ore.
Înainte de utilizare, așezați crema de patiserie în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți timp de 1 minut, având grijă să răzuiți părțile laterale. Opriți - vă când crema de patiserie este netedă și suplă. Utilizați imediat sau, dacă doriți să o ușurați, pliați în frisca răcită.