Cremă De Parmezan Mămăligă
Cremă parmezan Polenta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 565 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, căței de usturoi, prosciutto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Parmezan Mămăligă, Cremă De Parmezan Mămăligă, și Cacciatore de pui peste mămăligă parmezană cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mămăliga și bulionul într-o cratiță medie la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana se omogenizeaza si se incinge, amestecand cu un tel.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și piperul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați roșii, prosciutto și usturoi; gatiti la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați vin; acoperiți și gătiți 2 minute. Descoperi; gatiti 1 minut sau pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Lingurați 3/4 cană mămăligă în fiecare din cele 4 boluri; se acoperă cu 1/2 cană amestec de roșii.