Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați puiul BBQ cu cremă de muștar. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de boia de ardei, praf de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Pui Cheddar la grătar, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Pui cu sos de cremă de muștar.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul de măsline, praful de ceapă, sarea de mare, boiaua, praful de usturoi și piperul negru împreună într-un castron pentru a face marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Praf De Ceapă
Ulei De Măsline
Marinada
Sare De Mare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Puneți puiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă marinada peste pui. Marinați la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Bateți muștarul Dijon, smântâna grea, sosul de grătar, rozmarinul și usturoiul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Muștar Dijon
Cremă Grea
Rozmarin
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti slanina in tigaie pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, rezervând picături de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
8
Scoateți puiul din marinată, agitând pentru a îndepărta excesul de umiditate. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
9
Gătiți puiul în picăturile de slănină până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Pui întreg
10
Ungeți sosul de muștar pe ambele părți ale puiului; gatiti inca 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Muștar
Sos
11
Se toarnă aproximativ jumătate din vinul alb peste pui; lăsați amestecul să fiarbă până când vinul se reduce, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Pui întreg
Vin
12
Scoateți puiul într-un vas de copt; se acoperă cu slănina și vinul alb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Pui întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de feliere pentru a servi.