Cremă De Margarita Sărată Pops
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de tequila, lapte condensat, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Margaritan Ice Pops, Pepene Verde Margarita Pops, și Pepene Verde Margaritan Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați sucul de lămâie, coaja, apa, laptele condensat și tequila și amestecați bine. Împărțiți sarea uniform în partea de jos (mai târziu, va fi partea de sus) a fiecăruia dintre cele șase forme Pop înghețate de 4 uncii.
Se toarnă amestecul de margarita în fiecare matriță, lăsând aproximativ 1/2 inch spațiu pentru expansiunea lichidului în congelator. Congelați timp de 6 ore, până când solid.To eliberați un pop individual, rotiți-l sub un curent de apă caldă de la robinet timp de aproximativ 30 de secunde. Nu trageți niciodată de băț! Continuați să-l rulați sub apă până când pop-ul poate fi scos ușor. (În cazul în care acest lucru eșuează, mâncați-vă popul din matriță cu o lingură.) Retipărit cu permisiunea Can It, Bottle It, Smoke It și alte proiecte de bucătărie de Karen Solomon. Drepturi de autor 201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Credit foto pentru coperta cărții: Angie cao 2011