Cremă De Dovleac Fără Lapte

Cremă De Dovleac Fără Lapte
Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $3.09 pe portie. O porție conține 503 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, dovleac, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Cremă Fără Lactate, Cremă De Nucă De Cocos-Fără Lactate, și Cremă fără lactate cu migdale și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți dovleacul, laptele de orez și îndulcitorii, amestecând frecvent, până când sunt fierbinți și bulbucați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De OrezLapte De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Bateți gălbenușurile de ou împreună până când sunt groase și cremoase. Se amestecă aproximativ 1/2 c. din amestecul fierbinte de dovleac în gălbenușurile de ou.Se amestecă amestecul de ouă în tigaia cu dovleac fierbinte și se condimentează după gust. Continuați să gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Serviți cald sau rece.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista