Cremă de clementină
Clementine custard este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 25 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Clementină, Orice-dar-clementine Clafoutis, și Clementine Bitter.
Instrucțiuni
Puneți smântâna și laptele într-o tigaie mare și aduceți ușor chiar sub punctul de fierbere. Între timp, într-un castron mare, amestecați gălbenușurile, făina de porumb, zahărul, coaja de clementină și sucul. Se toarnă treptat amestecul de lapte fierbinte, amestecând constant amestecul de zahăr.
Ștergeți cratița și turnați amestecul de cremă înapoi în ea.
Se încălzește ușor, amestecând cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă, acoperind lingura. Mănâncă cald sau rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Custard în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.