Cremă De Citrice

Cremă De Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați un fleac cremos de citrice. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână prăjitură cu mâncare înger, marmeladă de portocale cu conținut scăzut de zahăr, portocale mandarine în sirop și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fructe De Padure-Citrice, Salată de primăvară cu vinetă de citrice, și Cremă De Budincă De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de budincă și laptele degresat, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
2
Combinați marmelada și sherry, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aranjați jumătate din cuburile de tort într-un castron de fleac de 1 1/2 litru sau într-un vas de sticlă cu față dreaptă. Puneți jumătate din amestecul de budincă peste tort.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți amestecul de marmeladă peste amestecul de budincă. Aranjați jumătate din portocale peste amestecul de marmeladă. Repetați straturile cu tortul rămas, amestecul de budincă și portocalele. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista