Cremă De Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați un fleac cremos de citrice. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână prăjitură cu mâncare înger, marmeladă de portocale cu conținut scăzut de zahăr, portocale mandarine în sirop și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fructe De Padure-Citrice, Salată de primăvară cu vinetă de citrice, și Cremă De Budincă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de budincă și laptele degresat, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna; pune deoparte.
Combinați marmelada și sherry, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Aranjați jumătate din cuburile de tort într-un castron de fleac de 1 1/2 litru sau într-un vas de sticlă cu față dreaptă. Puneți jumătate din amestecul de budincă peste tort.
Stropiți amestecul de marmeladă peste amestecul de budincă. Aranjați jumătate din portocale peste amestecul de marmeladă. Repetați straturile cu tortul rămas, amestecul de budincă și portocalele. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.