Cremă de cartofi albaștri cu prăjitură albă

Cremă de cartofi albaștri cu prăjitură albă
Cremă de cartofi albaștri cu prăjitură albă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 4577 de calorii, 80 g de proteine și 104 g de grăsime fiecare. Pentru 9,55 USD per porție, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, zahăr de cofetar, nucă de cocos și vanilie. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este solid. Salata de cartofi roșii, albi și albaștri, salata de cartofi roșii, albi și albaștri și salata de cartofi roșii, albi și albaștri, sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cartofii se curăță și se taie în cuburi de mărime medie și se fierb până se înmoaie cu furculița. Odată ce cartofii s-au fiert, zdrobiți-i, combinați cu nuca de cocos, vanilia, laptele evaporat, apa, zahărul, sare și ricotta și amestecați bine până când toate ingredientele s-au combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
4 Uncii Lapte Condensat4 Uncii Lapte Condensat
8 Uncii Smântână Groasă, Bătută8 Uncii Smântână Groasă, Bătută
Prin TortPrin Tort
1 Tort Alb De 8 Pe 10 Inci, Feliat în 2 Straturi1 Tort Alb De 8 Pe 10 Inci, Feliat în 2 Straturi
8- Prin Prajitura Alba, Taiata In 2 Straturi8- Prin Prajitura Alba, Taiata In 2 Straturi
Tăiate în 2 StraturiTăiate în 2 Straturi
1 Lime Verde, Cu Coaja, Pentru Ornat1 Lime Verde, Cu Coaja, Pentru Ornat
2
Puneți amestecul de piure de cartofi la foc mic, amestecând constant și lăsați amestecul să fiarbă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Cu Coaja, Pentru OrnatLime, Cu Coaja, Pentru Ornat
3
Adăugați untul și laptele condensat și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Litru De Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri1 Litru De Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
4
Pentru a asambla cremele, folosind un tăietor rotund de 4 inci, tăiați 12 bucăți de tort din straturile de tort. Folosind o formă rotundă de 4 inci sau o cutie, așezați un strat de tort în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate SubțiriCăpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Adăugați aproximativ 2 linguri de cremă deasupra, repetați cu un alt strat de prăjitură, cremă și terminați cu un strat superior de prăjitură. Repetați acest proces pentru fiecare cremă în parte până când toate straturile de tort sunt folosite și aveți suficient pentru invitații dvs. Dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Într-o cratiță mică, combinați căpșunile, apa și zahărul, gătiți la foc mediu până când zahărul este topit și căpșunile sunt fierte, aproximativ 15 minute. Folosind un blender, amestecați amestecul de căpșuni până la omogenizare. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Odată ce prăjiturile cu cremă au fost asamblate și răcite, rulați fiecare cremă în zahăr de cofetă și pudrați blaturile cu pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Pentru a servi, puneți fiecare cremă pe o farfurie, stropiți cu sosul de căpșuni în jurul desertului și adăugați câte o praf de frișcă la fiecare desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
Se orneaza cu coaja de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crema funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 36 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista