Cremă De Caramel
Crema de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nucșoară măcinată, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Plăcintă Cu Cremă De Caramel, și Cremă De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Încălziți 1/2 cană de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic, amestecând continuu, până când zahărul se topește și se rumeneste. Împărțiți siropul de zahăr între șase căni de cremă de 6 uncii; înclinați cupele pentru a acoperi fundul. Lăsați siropul să se întărească în cupe aproximativ 10 minute.
Se amestecă ouăle, 1/3 cană zahăr, vanilia și sarea într-un castron mediu. Se amestecă treptat laptele.
Se toarnă peste sirop în cupe.
Așezați cupe în tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci, pe suportul cuptorului.
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie până la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat.
Scoateți cupele din apă. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați până la servire sau până la 48 de ore.
Pentru a desface, slăbiți cu grijă partea de cremă cu cuțit sau spatulă mică.
Așezați vasul sau farfuria de desert deasupra cupei și, ținând strâns, întoarceți vasul și ceașca cu susul în jos. Agitați ușor cupa pentru a slăbi crema. Siropul de Caramel va curge pe părțile laterale ale cremei, formând un sos.