Cremă de brânză și prăjituri cu fructe de pădure

Cremă de brânză și prăjituri cu fructe de pădure
Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 248 calorii. Dacă 67 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cremă de brânză și prăjituri de fructe de pădure ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Prăjituri Cu Cremă De Trufe Cu Fructe De Ciocolată, Mini prăjituri cu brânză cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Mini Prăjituri Cu Strat De Catifea Roșie Cu Cremă De Brânză Frișcă Fro.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Se pulverizează tava de copt cu 9 pahare cu spray de gătit; se presară ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cernem împreună 1 cană de făină, sarea și praful de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, bateți untul cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați jumătate din 1 cană de zahăr granulat în 2 etape, bătând la viteză medie aproximativ 2 minute după fiecare adăugare până când untul și zahărul sunt palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
UntUnt
5
Adăugați 2 ouă și 1 gălbenuș de ou, pe rând, bătând bine și răzuind partea bolului după fiecare adăugare. Bateți în vanilie doar până se combină. Folosind spatula de cauciuc, pliați amestecul de făină în amestecul de unt până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
6
Într-un castron mediu, aruncați 1 lingură de făină cu fructe de pădure. Îndoiți boabele acoperite cu făină în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați fructele de pădure să stea în timp ce faceți amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Fructe De PadureFructe De Padure
8
Într-un castron mare curat, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Adăugați 1/4 cană zahăr granulat; bate până se combină bine. Bateți în 1 ou, răzuind partea bolului. Bateți în 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Împărțiți aluatul de tort de lire în mod egal între cupele de pâine. Împărțiți Crema De Brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Tort De LireTort De Lire
11
Se amestecă uniform peste aluat în cupe. Folosind cuțitul de unt sau spatula off-set, faceți ușor câteva lovituri prin aluat pentru un vârtej subtil; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
12
Coaceți în centrul cuptorului 25 până la 30 de minute sau până când prăjiturile sunt maronii aurii în jurul marginilor și scobitoarea introdusă în centrul prăjiturilor iese curată. Prăjituri reci în tigaie pe raft de răcire 10 minute. Întoarceți prăjiturile din tigaie pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Se presară cu zahăr pudră. Prăjiturile pot fi păstrate într-un recipient etanș la frigider timp de 3 până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista