Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 248 calorii. Dacă 67 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cremă de brânză și prăjituri de fructe de pădure ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Prăjituri Cu Cremă De Trufe Cu Fructe De Ciocolată, Mini prăjituri cu brânză cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Mini Prăjituri Cu Strat De Catifea Roșie Cu Cremă De Brânză Frișcă Fro.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Se pulverizează tava de copt cu 9 pahare cu spray de gătit; se presară ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, cernem împreună 1 cană de făină, sarea și praful de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mare, bateți untul cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați jumătate din 1 cană de zahăr granulat în 2 etape, bătând la viteză medie aproximativ 2 minute după fiecare adăugare până când untul și zahărul sunt palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Unt
5
Adăugați 2 ouă și 1 gălbenuș de ou, pe rând, bătând bine și răzuind partea bolului după fiecare adăugare. Bateți în vanilie doar până se combină. Folosind spatula de cauciuc, pliați amestecul de făină în amestecul de unt până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
6
Într-un castron mediu, aruncați 1 lingură de făină cu fructe de pădure. Îndoiți boabele acoperite cu făină în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați fructele de pădure să stea în timp ce faceți amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Fructe De Padure
8
Într-un castron mare curat, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați 1/4 cană zahăr granulat; bate până se combină bine. Bateți în 1 ou, răzuind partea bolului. Bateți în 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Împărțiți aluatul de tort de lire în mod egal între cupele de pâine. Împărțiți Crema De Brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Tort De Lire
11
Se amestecă uniform peste aluat în cupe. Folosind cuțitul de unt sau spatula off-set, faceți ușor câteva lovituri prin aluat pentru un vârtej subtil; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Unt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Coaceți în centrul cuptorului 25 până la 30 de minute sau până când prăjiturile sunt maronii aurii în jurul marginilor și scobitoarea introdusă în centrul prăjiturilor iese curată. Prăjituri reci în tigaie pe raft de răcire 10 minute. Întoarceți prăjiturile din tigaie pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
13
Se presară cu zahăr pudră. Prăjiturile pot fi păstrate într-un recipient etanș la frigider timp de 3 până la 4 zile.