Cremă De Brânză Înghețată
Această rețetă servește 25. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gălbenușuri de ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Gatiti la foc mediu, batand constant, 8-10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor.
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză și pasta de fasole de vanilie până se topește brânza. Se răcește complet (aproximativ 1 oră), amestecând ocazional.
Așezați folie de plastic direct pe amestec (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 8 până la 24 de ore.
Se toarnă amestecul într-un recipient congelator de 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele pot varia.)
Transferați înghețata într-un recipient etanș. Congelați cu 4 ore înainte de servire.