Cremă de brânză, usturoi și pui umplut cu arpagic

Crema de brânză, usturoi și pui umplut cu arpagic este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 517 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de usturoi, cremă de brânză, slănină de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Cremă de brânză, usturoi și pui umplut cu arpagic, Crostini de castraveți cu brânză cremă de usturoi și arpagic, și Plăcintă cu oală de pui cu cremă de brânză și biscuiți cu arpagic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol, amestecați crema de brânză, arpagic și usturoi. Împărțiți amestecul în 4 bile.
Așezați 1 bilă de brânză cremă în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui cu unt. Îndoiți puiul peste crema de brânză, înfășurați cu o felie de slănină de curcan și asigurați-vă cu scobitori. Aranjați puiul într-un vas de copt.
Se toarnă untul peste pui.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când slănina este crocantă și puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.