Cremă De Brânză-Crescenți De Slănină

Cremă De Brânză-Crescenți De Slănină
Cremă de brânză-Bacon semilune ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer, cremă de brânză philadelphia arpagic și ceapă, rulouri de cină crescent și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cremă De Brânză Bacon Semilune, Semilune Cu Bacon, Brânză Și Roșii, și Cremă De Brânză Scorțișoară Crescents.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă crema de brânză întinsă și slănina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
3
Separați fiecare cutie de aluat în 8 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Tăiați fiecare triunghi pe lungime în jumătate.
5
Întindeți fiecare triunghi de aluat cu 1 linguriță generoasă. amestec de brânză cremă; rulați, începând de la cea mai scurtă parte a triunghiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ardei ArbolArdei Arbol
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați, îndreptați părțile în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista