Cremă De Arțar
Maple Custard este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de sirop cu aromă de arțar, albușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupe Cu Cremă De Arțar, Cremă De Dovleac De Arțar-Împotriva Tuturor Cerealelor, și Plăcintă cu cremă de arțar cu crustă de alac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți laptele doar până la fierbere în cratiță de 1 litru; rece.
Bateți oul, albușurile, zahărul, extractul de arțar și sarea într-un castron mic; amestecați treptat laptele.
Se toarnă în patru căni de cremă de 6 uncii. Aruncați cu grijă 1 linguriță de sirop de arțar pe centrul amestecului din fiecare cană (siropul se va scufunda până la fund).
Așezați cupe în tigaie pătrată, 9x9x2 inci, pe suportul cuptorului.
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie până la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat.
Lăsați să stea 15 minute.
Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore. Desfaceți la timpul de servire. Sus cu fructe. Acoperiți imediat și refrigerați orice cremă rămasă.