Cremă Collards
Crema Collards ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.63 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cremă Collards, Cremă De Nucă De Cocos Collards, și Gulere De Oase De Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți verdeața. Tăiați și aruncați tulpinile groase de pe fundul frunzelor verzi (aproximativ 2 inci); tăiați grosolan gulerele.
Gatiti slanina, in loturi, intr-un 8-qt. oală de stoc la foc mediu 10 până la 12 minute sau până când este crocantă.
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în oala de stoc. Rezervați 14 cești de slănină.
Adăugați untul și ceapa la picăturile fierbinți în tigaie. Saut ceapa 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați colardele, în loturi, și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se ofilesc. Se amestecă bulionul de pui, următoarele 3 ingrediente și slănina rămasă.
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute sau până la gradul dorit de tandrețe.
Scurgeți gulerele, rezervând 1 cană de lichid.
Se amestecă sosul Bchamel. Se amestecă lichidul de gătit rezervat, 1/4 cană la un moment dat, până la consistența dorită.
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu 1/4 cană de slănină rezervată.
* 2 (1-lb.) pachete proaspete verdeață collard, bine spălate, tăiate și tocate, pot fi înlocuite.