Crema Collards ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.63 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cremă Collards, Cremă De Nucă De Cocos Collards, și Gulere De Oase De Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți verdeața. Tăiați și aruncați tulpinile groase de pe fundul frunzelor verzi (aproximativ 2 inci); tăiați grosolan gulerele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
2
Gatiti slanina, in loturi, intr-un 8-qt. oală de stoc la foc mediu 10 până la 12 minute sau până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în oala de stoc. Rezervați 14 cești de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați untul și ceapa la picăturile fierbinți în tigaie. Saut ceapa 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați colardele, în loturi, și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se ofilesc. Se amestecă bulionul de pui, următoarele 3 ingrediente și slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Collard Greens
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute sau până la gradul dorit de tandrețe.
7
Scurgeți gulerele, rezervând 1 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
8
Se amestecă sosul Bchamel. Se amestecă lichidul de gătit rezervat, 1/4 cană la un moment dat, până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
9
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu 1/4 cană de slănină rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
* 2 (1-lb.) pachete proaspete verdeață collard, bine spălate, tăiate și tocate, pot fi înlocuite.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.