Cremă coagulată și rolă arctică Ripple de zmeură
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., crema coagulată și raspberry ripple Arctic roll ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 15 porții cu 293 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 94 de fani. Dacă aveți la îndemână semințe din păstăi de Vanilie, Gem de zmeură, făină auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cupcakes cu vanilie cu smântână coagulată și gem de zmeură, Înghețată Raspberry ripple, și Raspberry Ripple & înghețată de ciocolată albă (fără putinei).
Instrucțiuni
Răciți vasul aparatului de înghețată, dacă utilizați unul. Într-un castron mare, bateți ouăle (rețineți că această rețetă conține ouă crude) și zahărul până devin palide și pufoase.
Adăugați smântâna coagulată, laptele și semințele de vanilie și bateți din nou până se omogenizează.
Se toarnă în aparatul de înghețată și se amestecă până se îngheață. Alternativ, puteți înclina amestecul într-o cadă și congela timp de 2 ore, apoi transferați într-un robot de bucătărie și blitz pentru a îndepărta orice cristale de gheață.
Tapetați o cutie de pâine de 900 g (aproximativ 20 cm lungime) cu folie alimentară. În această etapă, în timp ce înghețata dvs. este destul de flexibilă, zdrobiți zmeura cu 2 linguri de gem (lăsând câteva bucăți groase), apoi ondulați prin înghețată.
Transferați în forma de pâine și congelați din nou până se solidifică aproximativ 6 ore sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați o cutie elvețiană de 25 x 35 cm cu pergament de copt.
Puneți ouăle și zahărul într-un castron mare și bateți până la palid și pufos, acest lucru va dura aproximativ 5 minute. Cernem peste făină și împăturim împreună până nu există bulgări vizibile de făină. Se toarnă cu grijă în tablă și se netezește deasupra.
Coaceți timp de 10-12 minute până când este elastic la atingere.
În timp ce buretele gătește, așezați o foaie de pergament de copt, mai mare decât cositorul dvs., pe suprafața dvs. și presărați cu zahăr tos. Când buretele este gătit, întoarceți-l pe pergamentul cu zahăr, înfășurați-l ușor de la unul dintre capetele mai scurte și răsuciți pergamentul pentru a-l fixa. Se lasă să se răcească.
Scoateți înghețata din congelator și lăsați să se înmoaie timp de 10 minute.
Transferați înghețata pe o foaie mare de pergament de copt, rulați pergamentul în jurul înghețatei ca un biscuit, apoi rulați și strângeți înghețata cu mâinile pentru a o modela într-un cilindru, lung de aproximativ 25 cm.
Desfaceți și derulați buretele, apoi întindeți suprafața interioară cu gemul rămas.
Așezați înghețata desfăcută în centru și înfășurați buretele în jurul ei pentru a forma ruloul Arctic.
Rotiți totul înapoi în pergamentul de copt, răsuciți bine capetele pentru a le fixa, apoi congelați din nou pentru încă 2 ore. Înainte de servire, desfaceți rola arctică și tăiați ambele capete cu un cuțit zimțat pentru a face să pară îngrijit. (Șansa ta de a obține un gust ascuns!) Poate fi păstrat la congelator până la 1 săptămână.