Cremă Biciuit Glazura

Cremă Biciuit Glazura
Glazura cremoasă bătută ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 165 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frisca Glazura, Rece Biciuit Glazura, și Glazură De Brânză Frișcă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, unt de smântână, scurtare, zahăr și vanilie timp de 8 până la 10 minute. Cu mixerul la înălțime, adăugați lapte evaporat la rece 1 lingură la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Înghețați tortul după dorință și păstrați-l la frigider.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista