Cremos Spaniolă Dip
Rețeta cremoasă spaniolă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 1 porții cu 894 calorii, 22g de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, migdale tăiate, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, Supă Cremoasă De Usturoi În Stil Spaniol, și Revueltos (Ouă Amestecate Cremoase În Stil Spaniol).
Instrucțiuni
Așezați migdalele în vasul robotului de bucătărie; acoperiți și procesați 10 până la 15 secunde sau până când sunt măcinate fin.
Adăugați ardei prăjiți și ardei roșu zdrobit; acoperiți și procesați aproximativ 10 secunde sau până la măcinat fin.
Adăugați brânză, sos de chili și 1 lingură de lapte; acoperiți și procesați aproximativ 10 secunde sau până când se amestecă bine.
Adăugați restul de 1 lingură de lapte, dacă este necesar, pentru a înmuia consistența.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
![Torres Sangre De Toro Tempranillo]()
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.