Creme de caramel
Crema de caramel necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți per porție , primești un aperitiv pentru 18 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 292 de calorii , 2 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Mergi la magazin și cumpără zahăr brun, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Rețete similare sunt tartele cu ciocolată și caramel , batoanele cu migdale și ciocolată și caramel și prăjitura cu mere și glazură de zahăr brun cu caramel .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul brun până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați gălbenușurile de ou și vanilia.
Combinați făina, nucile pecan și sarea; adăugați treptat în amestecul de smântână și bateți bine. Formați două chifle de 25 cm; înfășurați fiecare în folie alimentară. Refrigerati timp de 1-2 ore.
Desfaceți ambalajul și tăiați în felii de 0,6 cm.
Așezați la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt neunse.
Coaceți la 175°C timp de 11-13 minute sau până se rumenește.
Scoateți pe grătare de sârmă pentru a se răci.
Pentru umplutură, într-o cratiță mică, fierbeți untul la foc mediu până se rumenește.
Se toarnă într-un bol mare, se încorporează zahărul pudră, vanilia și suficientă smântână pentru a obține o consistență întinsă.
Întindeți pe fundul jumătății fursecurilor; acoperiți cu fursecurile rămase.