Cream Puff Fantome

Cream Puff Fantome
Cream Puff fantome ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 9 porții cu 381 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jabba the Puff-puf de cremă de casă, Plăcintă cu puf de cremă (alias tort cu puf de cremă sau tort eclair), și Puf De Cremă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți apa, untul, zahărul și sarea la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor. Picătură de 1/3 cupfuls 3 în. în afară pe foi de copt unse; răspândit în 4-in. x 3-în. ovale. Folosind un cuțit acoperit cu spray de gătit, faceți o margine ondulată în partea de jos a fantomei, așa cum se arată în fotografia de mai jos stânga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se coace la 400 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
8
Între timp, într-o cratiță, presărați gelatină peste suc de portocale; se lasa sa stea 1 minut. Se amestecă laptele și zahărul brun; gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva complet gelatina si zaharul. Se amestecă condimentul de dovleac și plăcintă cu dovleac. Acoperiți și dați la frigider timp de 45-60 de minute sau până se îngroașă. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
UmărUmăr
Bomboane RuntsBomboane Runts
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
9
Împărțiți pufurile de cremă în jumătate; scoateți aluatul din interior. Puneți deoparte 1 până la 2 linguri de umplutură pentru ochi. Lingura rămasă umplând în pufuri de cremă; înlocuiți blaturile. Praf cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Așezați două puncte mici de umplutură rezervată pe fiecare fantomă; deasupra cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
11
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista