Cranii De Bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați craniile de bezea. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 169 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crema de tartru, scriind glazură, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cranii pe bastoane, Spanac Ricotta Cranii, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Așezați-vă în lateral.
Într-un castron mic, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Așezați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă rezistentă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii.
Pe foile de copt căptușite cu pergament, lingurați amestecul de bezea în cercuri de 2 inci, apoi folosiți capătul lingurii pentru a trage ușor capătul bezea într-o formă alungită, astfel încât să arate circular deasupra cu un capăt mai subțire alungit (în formă de craniu!).
Repetați cu bezea rămasă.
Coaceți timp de 1 oră și 15 până la 30 de minute sau până când este ferm.
Scoateți pe rafturile de sârmă.
Direct înainte de servire, folosiți glazură de scris pentru a decora fețele craniului: două puncte negre pentru ochi și inimă cu capul în jos pentru nas și un dreptunghi cu linii pentru dinți.