Cranberry Linzer Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cranberry Linzer Torte. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 174 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de zahăr, coajă de portocală, crustă de linzer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Linzer Torte, și Linzer Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează afine și aruncă orice fruct moale sau degradat. Clătiți fructele de pădure.
Într-o tigaie de 2 până la 2 1/2 litru la foc mare, amestecați afine, 1/4 cană de apă, zahăr și coajă de portocală până la fierbere. Continuați să amestecați des până când amestecul are consistența gemului moale, aproximativ 4 minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul de afine în crustă. Rupeți aluatul rezervat în bucăți de migdale și împrăștiați peste umplutură.
Coaceți pe cel mai mic raft într-un cuptor de 350 până când crusta este rumenită bogat la margini, aproximativ 1 oră.