Cranberry Apple Biscuit Cobbler
Cranberry Apple Biscuit Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 405 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți fulgi, cardamom, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuit Apple Cobbler, Cizmar De Biscuiți Cu Oțet De Mere, și Cizmar de mere cu Biscuit cu brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, amestecați zahărul și cardamomul. Rezervați 2 linguri amestec; pus deoparte.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați împreună amestecul de zahăr rămas, amidonul de porumb, merele și merisoarele.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se fierbe 1 minut, amestecând constant. Reduceți căldura; gătiți până când merele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Se toarnă amestecul în caserola unsă de 2 litri.
Separați aluatul în 10 biscuiți; aranjați peste amestecul de fructe fierbinți.
Se presară cu amestec de zahăr rezervat și migdalele.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când biscuiții sunt maro auriu și amestecul de fructe este bulbuc.
Serviți cobbler cald cu lapte sau jumătate și jumătate.