Cran-Coaja De Migdale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână migdale, ciocolată, fructe și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată de migdale Cran-orange, Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), și Coaja de migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 10 minute. Se toacă grosolan nucile și se lasă deoparte.
Tapetați aceeași foaie de copt cu pergament sau hârtie cerată.
Puneți jumătate de ciocolată într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu, amestecând continuu până se topește.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata rămasă și se amestecă ocazional până se omogenizează.
Se amestecă nucile și fructele în ciocolată și apoi se toarnă amestecul pe hârtie pe foaia de copt, răspândind grosimea de 1/4 până la 1/2 inch.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este setat, aproximativ 2 ore. (Puteți refrigera ciocolata pentru a accelera procesul, dar ciocolata se poate decolora.)
Rupeți scoarța în bucăți mari, zimțate și înfășurați în celofan sau împachetați în cutii.