Crafty Semilună Lasagna

Crafty Semilună Lasagna
Reteta Crafty semiluna Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 798 calorii, 42G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de cârnați, carne de vită, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Semiluna Lasagna, Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista