Cracked Pepper-Nut Crackers
Cracked Pepper-Nut Crackers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 36. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți nuci de macadamia, apă, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cod De Piper Crăpat Fript, Pâine De Ardei Crăpată, și Linguină De Piper Crăpată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsează făina cu 1/2 cană de nuci, sarea și piperul până când nucile sunt tocate fin.
Adăugați untul și procesați până când amestecul seamănă cu masa fină.
Adăugați apa și procesați până când aluatul se reunește. Formați aluatul într-un buștean de 8 inci, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 37
Aliniați 2 foi de copt cu pergament sau hârtie de ceară. Se toacă fin restul de 1/4 cană de nuci de macadamia și se amestecă cu parmezanul.
Tăiați jurnalul în felii slabe de 1/4 inci și aranjați-le pe foile de copt pregătite.
Ungeți feliile cu spălarea ouălor și presărați cu amestecul de parmezan.
Coaceți biscuiții aproximativ 17 minute sau până se rumenesc.
Se lasă să se răcească pe foile de copt.
Transferați biscuiții pe o farfurie mare și serviți.
Faceți înainte: biscuiții pot fi păstrați într-un recipient etanș timp de 3 zile sau congelați până la 1 lună.
Recomandare de vin: Stuckey: Weingut Brndlmayer Grner Veltiner Kamptal din Austria din 1998 este un alb plin de viață, cu o mulțime de fructe foarte coapte și un mare succes de piper care ecou aroma biscuiților.Triffon: biscuiții crocanți și piperați necesită un roșu rustic, care curăță palatul, cum ar fi Selvapiana Chianti Rufina din 1996 din Toscana.