Crabul De Ciuperci Se Topește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crabul de ciuperci. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, brânză elvețiană, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Crabul Se Topește, Crabul Se Topește, și Crabul Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400. Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; scoateți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
Soteți ciupercile și ceapa în picături până se înmoaie.
Într-un castron mare, combinați crabul, brânza elvețiană, maioneza, amestecul de ciuperci, parmezanul și slănina.
Întindeți untul peste jumătățile de briose. Se acoperă cu amestec de crab; se presară cayenne și boia.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Coaceți 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buddha Kat Winery Chardonnay. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Crama Buddha Kat Chardonnay]()
Crama Buddha Kat Chardonnay
Ne fermentăm Chardonnay-ul și îl îmbătrânim într-un amestec de stejar și inoxidabil. Oferind acestui vin cu corp ușor un caracter modest de stejar, o aromă florală delicată și un finisaj încălzitor.