Crabul De Ciuperci Se Topește

Crabul De Ciuperci Se Topește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crabul de ciuperci. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, brânză elvețiană, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Crabul Se Topește, Crabul Se Topește, și Crabul Se Topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400. Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; scoateți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
3
Soteți ciupercile și ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într-un castron mare, combinați crabul, brânza elvețiană, maioneza, amestecul de ciuperci, parmezanul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți untul peste jumătățile de briose. Se acoperă cu amestec de crab; se presară cayenne și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CrabiCrabi
6
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buddha Kat Winery Chardonnay. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Crama Buddha Kat Chardonnay
Crama Buddha Kat Chardonnay
Ne fermentăm Chardonnay-ul și îl îmbătrânim într-un amestec de stejar și inoxidabil. Oferind acestui vin cu corp ușor un caracter modest de stejar, o aromă florală delicată și un finisaj încălzitor.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista