Crab Rangoon III
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crab Rangoon III. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 205 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de castane de apă, ulei, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), Crab Rangoon, și Crab Rangoon Dip.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, grea, încălziți uleiul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, carne de crab, praf de usturoi, boia și castane de apă.
Așezați aproximativ 1 linguriță din amestecul de cremă de brânză în centrul ambalajelor wonton. Umeziți marginile ambalajului cu apă, pliați peste amestec și ciupiți pentru a sigila.
În loturi mici, prăjiți wontonii timp de 3 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.