Crab Rangoon III

Crab Rangoon III
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crab Rangoon III. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 205 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de castane de apă, ulei, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), Crab Rangoon, și Crab Rangoon Dip.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, grea, încălziți uleiul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, carne de crab, praf de usturoi, boia și castane de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CrabmeatCrabmeat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați aproximativ 1 linguriță din amestecul de cremă de brânză în centrul ambalajelor wonton. Umeziți marginile ambalajului cu apă, pliați peste amestec și ciupiți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
În loturi mici, prăjiți wontonii timp de 3 până la 5 minute sau până se rumenesc.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista