Crab Dip într-un castron de pâine

Crab Dip într-un castron de pâine
Crab Dip într-un castron de pâine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, castane de apă, amestec de sos de salată de fermă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Crab sărat (Crab copt cu pesmet și brânză), și Pâine Castron Pui Oală Plăcintă (Sicriu Pâine).

Instrucțiuni

1
Tăiați partea superioară a patra a pâinii; scobiți cu grijă fundul, lăsând un 1-in. shell. Cubul a scos pâinea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2
Într-un castron mic, combinați smântâna, crabul, castanele de apă și amestecul de sos de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Umpleți coaja de pâine cu baie de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
CrabiCrabi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4
Se servește cu legume și cuburi de pâine rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Meadowcroft Los Carneros Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Arome de pere Anjou, măr Fuji și note de lămâie verbenaspring din pahar. Note complexe de vanilie și coacerecondimentele sunt completate de stejar subtil. Acest vin areechilibru frumos și un finisaj persistent. Los Carneros Chardonnay 2017 se va împerechea grațios cuorice tablă de brânză și mezeluri. Acest vin ar completa,de asemenea, intrări, cum ar fi halibutul prăjit cu lămâie, măsline și rozmarin; pui prăjit cu lapte de unt;sau paste Carbonara.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Revista