Crab cu coajă moale la grătar, porumb și sparanghel cu pesto de rucola

Crabul cu coajă moale la grătar, porumbul și sparanghelul cu Pesto de rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.98 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1902 calorii, 29G de proteine, și 114g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de crabi cu coajă moale, verdeață, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi coaja de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Paste de Crab cu coajă moale cu Pesto de coriandru-ghimbir, Crab BLT cu coajă moale la grătar sau sotat, și Salată de Crab cu coajă moale la grătar și ananas cu Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți sparanghelul într-o oală mare cu apă clocotită și transferați într-un castron cu apă cu gheață. Între timp, pregătiți Pesto-ul de rucola.