Crab cremos și ardei roșu răspândit

Crab cremos și ardei roșu răspândit
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 167 calorii. Dacă 97 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., crabul cremos și răspândirea ardeiului roșu ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. Cap la magazin și ridica lapte brânză Cheddar ascuțite, ceapa verde, Ritz redus biscuiti de grăsime, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crab cremos și ardei roșu răspândit, Brânză de Crab fierbinte și ardei roșu răspândit, și Răspândirea Crabului Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rezervați 2 Linguri. ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Se amestecă ceapa rămasă cu toate ingredientele rămase, cu excepția biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
CeapăCeapă
3
La frigider 1 oră.
4
Se acoperă cu ceapă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista