Crabul copt pufos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 802 calorii, 29G de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ou fiert tare, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina de migdale albite, puteți urma acest fel principal cu Paleo Peach Crisp ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Omletă cu brânză pufoasă la cuptor cu Salsa de piersici, Crab sărat (Crab copt cu pesmet și brânză), și Baie De Crab La Cuptor pentru rețete similare.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.