Coș de picnic Pui prăjit cu zară
Coș de picnic Pui prăjit cu zară necesită aproximativ 6 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1210 calorii , 50 g de proteine și 75 g de grăsime fiecare. Pentru 2,91 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, shortening de legume, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare sunt Eggy In The Basket , Crispy Buttermilk-herb fried Chicken și Buttermilk Skillet Fried Chicken .
Instrucțiuni
Cu un satâr sau cuțit greu, despărțiți pieptul de pui, apoi tăiați din nou fiecare piept 1/2 în 1/2.
Puneți bucățile de pui într-un recipient puțin adânc cu pielea în jos și turnați laptele peste ele. Acoperiți cu folie de plastic și marinați la frigider pentru cel puțin 6 ore sau peste noapte, dacă este posibil.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Scoateți puiul din zar și asezonați ambele părți cu sare și piper.
Puneți ouăle bătute și făina în boluri separate, puțin adânci. Dragă bucățile de pui mai întâi în făină, apoi în ou și apoi din nou în făină.
Într-o tigaie de 12 inchi cu laturi adânci, topește suficientă scurtă, astfel încât să fie de 2 inci adâncime și încălziți tigaia până când uleiul începe să fumeze.
Prăjiți puiul timp de 2 minute pe fiecare parte, până când pielea devine maro aurie.
Transferați pe o foaie de copt și coaceți puiul timp de 15 minute sau până când este fiert.
Se servește caldut imediat sau se păstrează la frigider pentru picnicul de a doua zi.