Coș De Fum De Ton
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Coșul de ton cu coș de fum ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 781 calorii, 73G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,15 USD pe porție. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de miere, ulei de arahide, muschi de ton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Coș De Fum De Ton, Coș De Fum De Ton, și Rippli ( Coaste De Lomb / Lomb De Porc Afumat).
Instrucțiuni
Într-un castron nereactiv combinați soia, mierea și pudra de wasabi. Rezervați 1/4 cană pentru sosul de scufundare.
Rulați fiecare bucată de ton în acest amestec pentru a acoperi uniform. Marinați de la 1 oră până peste noapte.
Scoateți tonul din marinată și aruncați marinada.
Pe o farfurie, așezați semințele de susan.
Rulați tonul în semințe pentru a acoperi uniform.
Aprindeți coșul de fum și acoperiți cu un grătar bine uns. Căutați timp de 15 până la 30 de secunde pe fiecare parte sau la temperatura dorită.
Scoateți-l în raft și odihniți-vă timp de 3 minute. Acoperiți cu folie sau folie de plastic pentru a realiza reportarea gătitului. Feliați subțire și serviți cu sosul de scufundare.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.