Cozze Umbro (midii în sos de roșii italiene)

Cozze Umbro (midii în sos de roșii italiene)
Rețeta Cozze Umbro (midii în sos de roșii italiene) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 204 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, pătrunjel, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Saut de cozze (midii aburite), Cozze al gratin (midii gratinate), și Midii Refrigerate - - - Cozze Fredde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista