Cozi de vițel prăjite cu rozmarin
Gambele de vițel prăjite cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 9,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 579 calorii, 63G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână cozi de vițel, vin, rozmarin plus crenguțe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Vițel prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi, și Gambe De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Presărați carnea de vițelsare grosieră și piper negru.
Încălziți 4 linguri de ulei în oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați vițel; gătitpână la maro închis, întorcându-se ocazional, 25la 30 de minute.
Transferați oala în cuptor; prăjitdescoperit 30 de minute (vițelul va fi întunecat) maro). Mențineți temperatura cuptorului.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei întigaie mare mare la foc mediu-mare.
Se adauga morcovii, ceapa si telina; saut pana cand este inmuiat, aproximativ 12 minute.
Adauga tocatrosemary, salvie, usturoi și; saut 2 minute.
Transferați carnea de vită în farfurie; se toarnă uleiul dinoală.
Adăugați vin, 2 căni de bulion și legumela oală și aduceți la fierbere. Întoarceți vițelul în oală(bulionul nu va acoperi vițelul). Prăjiți descoperitpână când carnea este foarte fragedă, întorcându-se la fiecare 30 de minute și adăugând mai mult bulion cu cupfulsatât de necesar pentru a se umezi pe măsură ce bulionul se evaporă,aproximativ 1 oră 15 minute.
Transferați vițelul laplacă mare. Set filtru peste castron mediu.
Se toarnă sucuri și legume din oală întrainer, apăsând pe solide pentru a extrage lichid.
Transferați legumele în procesor; piurepână aproape netedă. Grăsime degresată din sucuri încastron; aruncați grăsimea.
Bateți 1 cană de piure de legume în sucuri în castron (aruncați murele rămase). Se condimentează cu sare grosieră și negrupiper. Întoarceți amestecul de piure și aceeași oală vealto. Reveniți la cuptor și prăjiți 10minute mai mult, întorcând vițelul o dată.
Tăiați carnea de pe oase în grosime de 1 inchbucăți.
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel și rozmarin.
Un vin roșu picant, pământesc—ca
Bastianich 2006 Vespa Rosso (Italia, 38 USD)—este fantastic cu carnea bogată.