Gambe de vițel fiert cu fasole Romano este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de salvie, sare kosher, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma strugurii, puteți urma acest fel principal cu Struguri albi și granita de șampanie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gambe De Vițel Fierte, Cozi De Vițel Fierte Cu Vin, și Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați gambele cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
2
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie rezistentă la cuptor de 6 până la 8 litri sau o tigaie de prăjire de 13 x 16 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați cozi într-un singur strat (lucrați în loturi, dacă este necesar). Gatiti, intorcand pana se rumeneste bogat pe doua parti, 10 pana la 12 minute in total; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Adăugați vin și oțet și aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este aproape evaporat, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Vin
4
Adăugați legume, ghimbir, 3 linguri de cimbru, foi de dafin, piper, pastă de roșii, usturoi, coji de portocale și lămâie, bulion și cozi. Acoperiți tigaia (cu folie dacă folosiți o tigaie de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Frunze De Dafin
Legume
Usturoi
Ghimbir
Portocaliu
Piper
Bulion
Lămâie
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
5
Coaceți într-un cuptor 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați fasole; gătiți până când este crocant-fraged pentru a mușca, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
8
Se scurge, se pune în apă cu gheață până se răcește și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Cu clești, transferați gambele pe o farfurie; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Folie De Aluminiu
10
Îndepărtați frunzele de dafin și grăsimea degresată din tigaie. Lucrul în loturi, lichid pur și legume într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
11
Topiți untul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați fasole, struguri, salvie și cimbru rămas; se amestecă până la fierbinte, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Fasole
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
13
Așezați fiecare coadă într-un castron; se acoperă cu sos și amestec de fasole.