Cozi de vițel fierte cu fasole Romano

Cozi de vițel fierte cu fasole Romano
Gambe de vițel fiert cu fasole Romano este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de salvie, sare kosher, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma strugurii, puteți urma acest fel principal cu Struguri albi și granita de șampanie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gambe De Vițel Fierte, Cozi De Vițel Fierte Cu Vin, și Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gambele cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
2
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie rezistentă la cuptor de 6 până la 8 litri sau o tigaie de prăjire de 13 x 16 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați cozi într-un singur strat (lucrați în loturi, dacă este necesar). Gatiti, intorcand pana se rumeneste bogat pe doua parti, 10 pana la 12 minute in total; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Adăugați vin și oțet și aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este aproape evaporat, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
VinVin
4
Adăugați legume, ghimbir, 3 linguri de cimbru, foi de dafin, piper, pastă de roșii, usturoi, coji de portocale și lămâie, bulion și cozi. Acoperiți tigaia (cu folie dacă folosiți o tigaie de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
BulionBulion
LămâieLămâie
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți într-un cuptor 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați fasole; gătiți până când este crocant-fraged pentru a mușca, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
8
Se scurge, se pune în apă cu gheață până se răcește și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Cu clești, transferați gambele pe o farfurie; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Îndepărtați frunzele de dafin și grăsimea degresată din tigaie. Lucrul în loturi, lichid pur și legume într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
11
Topiți untul într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați fasole, struguri, salvie și cimbru rămas; se amestecă până la fierbinte, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
FasoleFasole
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
13
Așezați fiecare coadă într-un castron; se acoperă cu sos și amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoi2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare morcov tocat, praz, fenicul și rădăcină de țelină decojităfiecare morcov tocat, praz, fenicul și rădăcină de țelină decojită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)5frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui degresat cu grăsimebulion de pui degresat cu grăsime591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt tocatghimbir proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoisalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmdressing lamaie piperdressing lamaie piper6creveți și cu veneStruguri prăjițiStruguri prăjiți1Oreos dublu umplutpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoifiecare coajă de portocală rasă și coajă de lămâiefiecare coajă de portocală rasă și coajă de lămâie33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole romano, clătite și tăiate în bucăți de 1 inchfasole romano, clătite și tăiate în bucăți de 1 inch33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire6gambe de vițel (4 1/2 până la 5 lb. total), grăsime tăiată, clătită și uscatăgambe de vițel (4 1/2 până la 5 lb. total), grăsime tăiată, clătită și uscată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista