Cozi de miel fierte învelite în vinete

Cozi de miel fierte învelite în vinete
Gambele de miel fierte învelite în vinete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de cozi de miel, boabe de piper, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este mare. Rețete similare includ Cozi De Miel Fierte Învelite În Vinete, Cozi de miel fierte învelite în vinete, și Gambe De Miel Fiert & Vinete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați fâșiile de piele de 2 inci lățime de pe părțile opuse ale fiecărei vinete cu un cojitor de legume și aruncați-le. Ținând cuțitul paralel cu o parte decojită, tăiați fiecare vinete pe lungime în felii de 8 (1/3 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu ulei și aranjați în 1 strat în 2 tigăi de copt puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Presărați sare și piper și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când vinetele sunt fragede și ușor rumenite, 30 până la 40 de minute în total. Răciți vinetele în tigăi. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Se usucă gambele și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc în 2 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați ca rumenit într-o tigaie suficient de mare pentru a ține gambele în 1 strat. Tigaie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Gatiti ardeiul gras, usturoiul, condimentele si frunzele de dafin in grasimea ramasa in tigaie la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand usturoiul este auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vin și aduceți la fierbere, amestecând și răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați roșiile tocate și dați la fiert. Se condimentează sosul cu sare și piper și se toarnă peste cozi (lichidul ar trebui să vină cam la jumătatea părților de carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Acoperiți bine tigaia cu folie și fierbeți în mijlocul cuptorului până când este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore. Gambe Cool, neacoperite. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Scoateți cozile din sos. Aruncați oasele și zgârierea, apoi tăiați carnea în bucăți de 1 1/2 inch. Degresați grăsimea din sos și condimentați sosul cu sare și piper. Puneți o treime din sos într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Aranjați 2 felii de vinete de la capăt la capăt pe lungime pe o suprafață de lucru, astfel încât capetele să se suprapună cu aproximativ 2 inci. Puneți o optime de miel pe vinete unde se suprapune, apoi înfășurați capetele vinetelor peste miel pentru a forma un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Transferați pachetul în vasul de copt cu o spatulă metalică largă. Faceți încă 7 pachete în același mod, aranjându-le în 1 strat în vas. Puneți sosul rămas peste și în jurul mănunchiurilor și acoperiți bine vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Braise pachete în mijlocul cuptorului 30 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista