Cozi de miel fierte în Port

Cozi de miel fierte în Port
Gambele de miel fierte în Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 459 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați portul, portocalele, prazul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Cozi de miel cu usturoi și vin de Port-aragaz sub presiune, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele rădăcinii, vârfurile grosiere și straturile exterioare din Praz; tăiați prazul pe jumătate pe lungime. Clătiți sub apă curgătoare, răsturnând straturile pentru a spăla nisipul. Tăiați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
2
Se toarnă ulei într-un cuptor olandez de 6 până la 8 litri sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați praz și usturoi; amestecați des până când prazul este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Între timp, clătiți gambele de miel și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
4
Adăugați miel, 1 cană de apă, felii de portocale, port, Cointreau, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper în tigaie. Acoperiți și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
CointreauCointreau
PiperPiper
ApăApă
MielMiel
PortPort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați tigaia într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 și coaceți până când mielul este foarte fraged când este străpuns, 2 până la 2 1/2 ore. Verificați ocazional; dacă tigaia devine prea uscată, adăugați apă, 1/4 cană odată, după cum este necesar. Descoperiți și coaceți până când carnea este bine rumenită, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Serviți din tigaie sau lingură într-un castron larg și puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista