Cozi de miel fierte în Port
Gambele de miel fierte în Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 459 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați portul, portocalele, prazul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Cozi de miel cu usturoi și vin de Port-aragaz sub presiune, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele rădăcinii, vârfurile grosiere și straturile exterioare din Praz; tăiați prazul pe jumătate pe lungime. Clătiți sub apă curgătoare, răsturnând straturile pentru a spăla nisipul. Tăiați grosolan.
Se toarnă ulei într-un cuptor olandez de 6 până la 8 litri sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați praz și usturoi; amestecați des până când prazul este moale, aproximativ 10 minute.
Între timp, clătiți gambele de miel și uscați-le.
Adăugați miel, 1 cană de apă, felii de portocale, port, Cointreau, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper în tigaie. Acoperiți și aduceți la foc mic.
Transferați tigaia într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 și coaceți până când mielul este foarte fraged când este străpuns, 2 până la 2 1/2 ore. Verificați ocazional; dacă tigaia devine prea uscată, adăugați apă, 1/4 cană odată, după cum este necesar. Descoperiți și coaceți până când carnea este bine rumenită, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Serviți din tigaie sau lingură într-un castron larg și puțin adânc.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.